Groningerstraat 94

Vrijwilligers

Vereniging: de vrijwilligers

De Asser Historische Vereniging stelt zich ten doel de belangstelling voor de historie van de stad op te wekken en te versterken. Ongeveer 1750 leden steunen dit doel van harte. Via het Asser Historisch Tijdschrift, dat vier keer per jaar verschijnt, en diverse activiteiten voor leden en niet-leden wordt de geschiedenis van de stad ruimschoots onder de aandacht gebracht.

De vereniging heeft een eigen kantoor met een archief en een bibliotheek, verzorgt ledenavonden en excursies en legt de geschiedenis vast in verhalen, foto’s en films. Stadswandelingen, exposities, tijdschrift en andere uitgaven én bijzondere projecten maken de historie van Assen voor iedereen toegankelijk.

Redactie Asser Historisch  Tijdschrift

  • Bertus Boivin
  • Ger Gramsma
  • Reint Hofkamp (beeldredacteur)
  • Kitty Janssen (eindredacteur)
  • Bernd Otter
  • Bert Ritsema (hoofdredacteur)
  • Sophie Timmer

De redactie is bereikbaar via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer 0592 350767.

Ledenadministratie

Kitty Janssen, tel. 0592 420865, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u lid worden? Vul dan het formulier in bij ‘lid worden’. Dit formulier komt automatisch bij de ledenadministratie terecht. Voor (mail-)adreswijzigingen, vragen over uw lidmaatschap, opzeggingen, etc. kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Daarnaast zijn er nog tientallen vrijwillig(st)ers actief voor de Asser Historische Vereniging: archiefmedewerkers, fotografen, filmers, stadsgidsen, promotiemedewerkers, ict'ers - te veel om op te noemen. Wilt u ook actief worden voor de vereniging? Kom eens langs in ons kantoor of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Asser Historische Vereniging

Partners