Groningerstraat 94

Sponsor worden

Sponsor worden

Bent u de sponsor die wij zoeken?

In de Asser Historische Vereniging met zo’n 1750 leden wordt veel werk binnen onze vereniging door een grote groep vrijwilligers gedaan. Maar er zijn natuurlijk ook keiharde euro’s nodig!

Heeft u zelf een bedrijf, of werkt u bij, of kent u een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd is om te sponsoren? Laat het ons weten!

Als het gaat om naamsbekendheid of misschien uw maatschappelijke functie als ondernemer, bij de Asser Historische Vereniging bent u op het goede adres. Met een druk bezochte website (meer dan 18.000 hits per jaar), drie ledenavonden per jaar, stadswandelingen, exposities, presentaties voor niet-leden en een tijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt zijn er veel mogelijkheden om een geslaagde connectie tussen uw bedrijf en onze vereniging te maken.

Voor meer informatie over sponsoring op maat, kunt u contact opnemen met Theun Vlieger via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0592 355455.

Wij zijn onze sponsors dankbaar voor hun inzet!

© 2022 Asser Historische Vereniging

Partners