Vaart Zuidzijde 71

Nieuws

Kantoor weer geopend

Kantoor weer geopend

Sinds woensdag 3 juni is het kantoor van de Asser Historische Vereniging weer geopend. U kunt dan weer bij ons terecht voor de aanschaf van boeken en dergelijke en voor het afgeven van schenkingen.

We hebben enkele maatregelen getroffen om alles zo veilig mogelijk te houden voor zowel vrijwilligers als bezoekers. Er wordt extra schoongemaakt en geventileerd, de werkplekken zijn aangepast zodat er voldoende afstand tussen vrijwilligers is, er zijn minder vrijwilligers aanwezig en bezoekers mogen alleen nog in de eerste ruimte komen en niet verder het kantoor inlopen.

In verband hiermee is het kantoor nog NIET geopend voor zoekvragen. Als bezoekers langere tijd aanwezig zijn en heen en weer lopen in het archief of met een vrijwilliger moeten overleggen, is het erg moeilijk om de veiligheidsmaatregelen te waarborgen.

Zoekt u een foto? Of wilt u informatie over een bepaald onderwerp? Stel uw vraag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens openingstijden van het kantoor naar 06 39849483 en wij proberen een antwoord voor u te vinden. Omdat we met een kleiner aantal vrijwillig(st)ers dan gebruikelijk aan het werk zijn, kan het wel iets langer duren dan u van ons gewend bent. We weten zeker dat u hier begrip voor heeft.

Openingstijden kantoor:

woensdag       10.00 – 12.30 uur,

woensdag       13.30 – 16.00 uur,

en vrijdag        13.30 – 16.00 uur.

In de zomervakantie (6 juli tot en met 14 augustus) is het kantoor gesloten.

© 2022 Asser Historische Vereniging

Partners